Sunday, October 26, 2008

FAUZI BERI TAKLIMAT KEPADA AZIZAN


Assalamualaikum,

Maaf la kerana lama tak online. Sebenarnya saya agak sibuk sikit tolong kawan-kawan dan mencari razeki dibumi Allah ini. Untuk pengetahuan, saya berada di Terengganu kerana membantu sahabat saya untuk projek Pengubahsuaian Rumah Keluarga 18 RAMD. Kebetulan pada pagi tadi 15hb. Okt, 2008, ada lawatan dari GOC & Panglima 8 Bde ke Kem 18 RAMD, Seberang Takir, Terengganu.

Memandangkan saya ni bekas tentera, sahabat saya ni minta saya berikan taklimat kepada GOC Mej Jen Dato' Md Nor & Panglima 8 Bde Brig Jen Azizan Md Delin, senior kita Intake 20. Saya ingat lepas berhenti tak payah lagi nak bagi taklimat macam ni, rupa-rupanya kena buat jugak. Brig Jen Azizan Md Delin bila tengok saya, terus panggil saya....dan bila nak balik dia kata nak datang lagi kat tapak projek ni bulan depan.

Nampaknya saya kena bagi taklimat lagi la..!! Tayazi dah ke KL, Zulkifli pun dah ke Gemas, jadi saya pun tak da kawan kat utara ni, jadi saya ke Terengganu la. Tapi hanya untuk membantu sahabat saya ni untuk beberapa bulan sahaja.

Sekian, warkah dari Terengganu...!!

-- M FAUZI ABDULLAH

No comments: